Bezoekers kopen niet op mijn website.


De diensten of producten die u aanbiedt zijn van zeer goede kwaliteit en service. En u ziet dat de bezoekers in grote getallen naar uw site komen. En dan merkt u dat de conversie (bestellen van uw product of dienst) uitblijft. Natuurlijk kunnen we een heleboel zaken daar de schuld van geven. Toch zoeken en vinden klanten uw website wel, maar net die drempel, het aanschaffen gebeurd niet. U heeft tijd, moeite en geld geïnvesteerd. In een prachtig website met een uitgebreide webshop met een online chat functie om potentiële klanten direct te kunnen helpen. Toch merkt u dat uw sales team het niet zo druk heeft als u gehoopt had. U heeft de webdesigner en de website bouwer al opdracht gegeven om hier naar te kijken. Alleen de antwoorden blijven weg.

Schoonheid, Functionaliteit en Vindbaarheid.

Maakt u zich geen zorgen, u bent niet de enige die dit probleem heeft. Ook kan ik u zeggen dat de webdesigner en de website bouwer u geen eenduidig antwoord zullen geven. Het team dat u opdracht heeft gegeven voor de vindbaar van de website heeft zijn best gedaan uw website wordt door Google bijvoorbeeld immers goed gevonden. U mist een van de drie eenheid, u heeft schoonheid, vindbaarheid, maar niet de optimale functionaliteit. De drie verdienen allemaal even veel aandacht, helaas is functionaliteit het ondergeschoven kindje.

Zorg ook altijd voor unieke foto’s. Stock foto’s of foto’s die op verschillende websites voorkomen spreken niet aan. Laat je foto’s maken door een professionele fotograaf om zo je conversie te verhogen.

Gebrek aan Functionaliteit

Hebt u al eens zelf op uw site iets gekocht, heeft u ook gevraagd of een aantal testpersonen in uw directe omgeving, een aankoop te doen. En kritisch naar de handeling te kijken en u feedback geven. Nu zult u zeggen dat is de taak van de webdesigner en de websitebouwer. Helaas deze mensen testen of de site werkt maar niet ‘hoe’ deze werkt.Hier zult u zelf met testpersonen aan de slag moeten. Functionaliteit is een van de pilaren van online marketing.

De Oplossing.

Natuurlijk zou ik dit probleem niet beschrijven als ik niet de oplossing zou hebben. Websitelatenmaken.be biedt u wel de drie pilaren en hecht aan alle drie de juiste waarde. Dat is wat ze noemen full – service. We zorgen voor een dienst die zorgt dat uw website zijn geld meer dan waard is.