Een professionele website laten maken verdient zichzelf terug.

Als u voor uw bedrijf een professionele website wilt laten maken en een beetje rondkijkt en offertes op vraagt. Kan ik me heel goed voorstellen dat u schrikt van prijzen die er worden gevraagd. En als u dan daarbij de prijzen van een webshop ziet dan kan ik me de ontmoediging heel goed voorstellen.

Website als kapitaal goed?

Laat ik u een vergelijking geven stel u voor, dat u een koeriers bedrijf heeft. En u gaat uw wagenpark uitbreiden. De investering van elke extra auto die u koopt is een heel bedrag qua aankoop. De auto zal zichzelf verspreid over een aantal jaren terug verdienen mits u natuurlijk deze onderhoud. En u zou denken dat de waarde van de website uiteindelijk nihil zal zijn hetzelfde als de auto. Toch is dat niet zo. De website zal zijn waarde na verloop terug verdienen. Mocht u deze goedlopende en onderhouden website willen verkopen dan kunt u de verworven good-will ook in rekening brengen. Wat ik eigenlijk wil zeggen is ziet u een website als een kapitaalgoed waarin u investeert en uiteindelijk zichzelf terug zal verdienen en nog een extra bonus bij verkoop.

Sociale media zorgt voor consumenten vertrouwen

De prijs voor een goede website zit hem natuurlijk in de behoeftes en wensen die u in de website gerealiseerd wil zien. Daarbij raad ik u ook aan te investeren in de vindbaarheid van de website op Google en andere zoekmachines. Dat laatste kan ik het beste vergelijken met het vorige voorbeeld u heeft de gloednieuwe camion voor uw bedrijf staan, maar de autosleutels zijn niet meegeleverd. Dat zelfde geld niet alleen voor de vindbaarheid maar ook het vertrouwen dat sociale media de klanten geeft. Om u bedrijf goed op bijv: Facebook, Twitter of Instagram te zetten kost ook en geld. Maar zal ook de Good-will van uw online aanwezigheid ten goede komen.

Om het geheel even samen te vatten.

Het kapitaal goed dat u wilt zal zichzelf terug verdienen, maar dient goed neergezet te worden op internet en uiteindelijk in Goodwill. De medewerkers van website laten maken, snappen dit maar al te goed en dragen zorg voor een goed rendement van uw geld en de daarmee aangeschafte website. Daarom raad ik u aan om op de volgende link te klikken voor een website op maat.