Waarom is een website regelmatig updaten zo belangrijk?

Bedrijven zowel grote als kleine hebben vaak hele mooie en goed functionerende websites.
Je ziet dat er veel geld, tijd en aandacht aan is besteed. Steeds vaker als ik onderzoek doe naar de vindbaarheid van sites blijken ze niet gevonden te worden of pas op pagina 2 of 3 in de Google zoekresultaten naar boven te komen.

Als ik dan naar de site kijk zie ik dat er maanden voorbij zijn gegaan, dat het blog of de foto’s ge-update zijn. Dat is jammer van al die moeite die er in is gestoken.
Zelfs als de site slechts een visite kaartje voor het bedrijf, komt het vreemd over als de site niet veranderd. Het is raadzaam om SEO toe te passen.Hier hoeft u geen specialist voor te zijn. In feite is het uw website regelmatig bijwerken en laten zien dat uw bedrijf in beweging is.
Mocht u toch voor een betere vindbaarheid gaan dan zijn er bedrijven die u hierbij kunnen helpen. Een bedrijf waar ik goede ervaringen mee heb is websitelatenmaken.be
Laat vrijblijvend uw website analyseren en vraag voor advies. Het kan zijn dat met een aantal kleine aanpassingen uw site al beter gaat scoren.
Alvast een tip voor een onderzoek u mee kan beginnen:

Vraag in uw omgeving vrienden en kennissen naar uw site te kijken en hoe ze het gebruik en de functionaliteit van de site vinden.

  • Als u nieuwe klanten heeft vraagt u eens hoe ze uw bedrijf hebben gevonden.
  • Bekijk ook eens de site van vergelijkbare bedrijven.
  • En kijk of ze hoger scoren met dezelfde zoekwoorden.

Hier kunt u al veel informatie uithalen. Als u vervolgens de mening van de specialisten vraagt kunt toetsen of ze gelijk hebben.

Mijn advies is om hier echt een gedeelte van uw tijd aan te besteden en dan zult u zien dat de website zichzelf zal terug verdienen en een betaalbare website wordt.
Zoals ik eerder al aangaf, u kunt via deze link een vrijblijvend advies aanvragen.