Tips voor betere online vindbaarheid. (Deel 1)

Als we op internet zoeken zullen we veel tips en adviezen vinden, deze leiden tot een betere vindbaarheid van uw website. En al deze websites en blogs vertellen in principe allemaal de waarheid. Google zal nooit alle tips en trucs weg geven die leiden tot de eerste plaats van uw website in de natuurlijke zoekmachine. Daarom geef ik u hier 10 tips waar u op kunt letten, als u uw website laat maken en online laat zetten. En waarvan we weten dat Google dit meeneemt in de ranking.

Vraag vrienden en kennissen om door uw website te gaan klikken. Google beoordeelt op klantvriendelijkheid. U bent er misschien te veel mee bezig en anderen kunnen u mogelijk aangeven hoe makkelijk zij de gang door uw website vinden en het gemak van de aankoop.
Ben origineel, hoe meer zelf geschreven teksten, hoe leuker Google uw website vind.
Gebruik ook veel zoekwoorden in de teksten op uw site, waarop u gevonden wilt worden.
Maak geen URL verwijzing, Google houdt van openheid en helderheid. Dit zijn voor Google echte sleutel woorden. Uw bedrijf heet bijv. websitelatenmaken.be verwijs dan niet door naar bij sitelatenmaken.be Google vind dit misleidend en straft dit gelijk af.
Vermeld gerelateerde sites, Google vindt het super als u op uw eigen site. Links in de vorm van achtergrond informatie vermeld zijn.
Ben duidelijk bijvoorbeeld zorg dat uw handelsvoorwaarden makkelijk te vinden zijn. Laat weten wat u klanten aan u hebben.
Plaats een blog op uw site, biedt mensen de mogelijkheid een ervaring te delen op uw site. Laat negatieve ervaringen staan en geef een positief antwoord. Andere klanten letten erop hoe u hier mee omgaat, dat het gebeurd is niet altijd te vermijden.
Social media icons, plaats een facebook like button en een Google Maps vermelding op uw site. Hoe meer bekendheid op internet hoe beter.
Creëer eenheid, zorg dat elke pagina op uw website dezelfde indeling en huisstijl terugkomt indien mogelijk. Laat dit ook terug komen op uw facebook (hyperlink) pagina.
Meld je aan bij Google, Bing en Yahoo om de website te laten beoordelen.
Tot slot.

Deze tips helpen u zowel bij Google Adwords als bij de natuurlijke Google beoordeling. Vraag aan uw website designer en uw content maker en beheerder hier rekening mee te houden. Het succes zit hem altijd in de basis. Mensen die dit heel goed begrijpen en advies over kunnen geven. Dat zijn specialisten u zou hiervoor een contact op kunnen nemen met websitelatenmaken.be